Website laten maken door Visia Media

Youri Linssen Administratie & Belastingadvies heeft deze website op maat laten bouwen door Visia Media, een bureau voor design en digitale communicatie gevestigd in het hart van Zuid-Limburg.

Professioneel webdesign in Limburg

De online wereld is constant in ontwikkeling; een website is dan ook nooit af. Visia Media streeft naar langetermijnsamenwerkingen en zorgt ervoor dat een website voldoet aan de laatste standaarden. Als je ervoor kiest je website te laten maken door Visia Media, zorgen zij ervoor dat de website altijd up-to-date en bereikbaar is. Zo kun jij je bezighouden met het managen van je bedrijf.

De nieuwe Youri Linssen Administratie & Belastingadvies website is:

 • Veilig
  Veiligheid staat voorop. Daarom maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding en voeren we regelmatig veiligheidschecks uit.
 • Snel
  We vinden het belangrijk dat je snel bij de juiste informatie terechtkomt. Daarom is de site ontwikkeld met het oog op snelheid en gebruiksvriendelijkheid.
 • Up-to-date
  Regelmatig onderhoud is belangrijk. Dat geldt natuurlijk ook voor een website. Deze website wordt maandelijks voorzien van de laatste updates.
 • Mobiel
  Altijd bereikbaar, ook als je onderweg bent. Bij de ontwikkeling is daarom ook rekening gehouden met mobiele apparaten en telefoons.

Vragen over de nieuwe website?

Heb je vragen over de website, of loop je tegen problemen en/of foutmeldingen aan? Neem dan gerust direct contact op met Visia Media. Zij plegen maandelijks onderhoud en dragen er zorg voor dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Heb je vragen over onze dienstverlening of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Youri Linssen Administratie & Belastingadvies? Dan kun je uiteraard direct contact opnemen met Youri Linssen Administratie & Belastingadvies.

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag over wat YL Administratie & Belastingadvies voor u kan betekenen? Neem dan contact op.